- Nå får du -70% på det som er igjen - Takk for nå -
Vi må desverre stenge nettbutikken. Nå får du -70% på alle varer som er igjen. Rabatten trekkes når du legger varer i handlevognen. her.
Godkjenn

Frakt og retur

Du får tilsendt varene dine HELT GRATIS* dersom du handler for mer enn 1200 kr, eller om du løser inn 890 ECO Poeng som du har tjent hos Ecos fra før.

Ellers starter frakt fra 39,- for små forsendelser under 1 kg som kan sendes i konvolutt og leveres i postkassen. Prisen kalkuleres automatisk etter postens soneinndeling, vekt og mål.

Pakker over 1 kg eller som ikke passer i konvolutt har fast pris på kr 89,- og vil også leveres på døren hjemme hos deg der det er mulig.

Vi vet hvor viktig det er for deg å få varene dine så raskt som mulig, og vil jobber hardt for å få plukke, pakke og sende varene dine innen én arbeidsdag. Leveringstiden varierer ut ifra hvilke leveringsmuligheter som er tilgjengelige for din pakke (dette avhenger av størrelse og vekt), og hvor i landet du bor. Noen ganger kan pakken bli levert i postkassen/ på døren innen neste dag, og noen ganger vil den bli levert til nærmeste leveringspunkt innen 2-6 dager.

Når pakken er på vei, vil du få et sporingsnummer så du til enhver tid vet hvor varene dine befinner seg.

Miljøet er viktig for oss og derfor vil vi alltid pakke varene dine i plastfri emballasje. Vi bruker zero waste emballasje på alt vi handler inn, både konvolutter, esker, fyll og tape er av komposterbare, resirkulerbare materialer. Den emballasjen vi kjøper inn er alltid plastfri, men ettersom vi liker å resirkulere, kan det hende du får noen rare gjenbruksbokser og fyllpapir av oss som kan ha rester av plastteip og lignende fra forsendelser som kommer fra leverandørerne våre.

RETUR

Dersom du mottar en vare som er feil eller ødelagt, vil vi erstatte den om du gir oss beskjed innen 3 dager etter mottakelse. Da må du først sende oss en e-post med bilde til hei@karmakollektivet.no med bilde og forklaring av feilen. Om reklamasjonen godkjennes, vil du få en bekreftelse og instruksjoner om hvordan den kan returneres til oss. Om du ønsker å bytte varen, dekker du selv porto ved returnering. Salgsvarer kan ikke returneres eller byttes.

UTSOLGTE VARER

Dersom det mot formodning skulle skje at en vare har blitt utsolgt mens du la inn bestillingen din, vil vi ta kontakt med deg for å høre om du foretrekker en kreditt i butikken til neste handel, eller om du foretrekker en tilbakebetaling.

ANGRERETT

Du har 14 dagers returrett i henhold til angrerettloven. Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen, og kan kun benyttes hvis varen leveres tilbake i nøyaktig samme stand som du fikk den i, inkludert originalemballasje. Det du betalte for varen vil bli tilbakeført innen 14 dager etter at vi har mottatt den returnerte varen.

Når du benytter deg av angreretten må du fylle ut og legge ved angrerettsskjema sammen med varen du vil returnere.

Angrerettskjemaet finner du ved å trykke HER

Når angreretten benyttes skal du selv betale returporto. Vi anbefaler alltid å sende returpakken som sporet pakkepost, men om du velger du å sende som brevpost, er dette på eget ansvar. Vi mottar ikke pakker som er sendt i oppkrav.

UAVHENTEDE PAKKER

Uavhentede pakker som returneres til oss, belastes med et administrasjonsgebyr på 150 kr.

For flere detaljer om betaling, levering, frakt, angrerett og reklamasjon, se også Salgsbetingelser.

 

*For å få gratis frakt må du handle for minst 1200kr, eller bruke rabattkoden du har fått tilsendt om du tidligere har tjent minst 890 Eco Poeng. Egne satser gjelder for Svalbard. Desverre kan vi ikke refundere fraktkostnadene om du glemmer å legge inn koden før betaling.